top of page

Kinek érdemes velünk tanulni?

Magyarországtól távol élő tanárokként, a külföldön folytatott magyar nyelvű tanítási gyakorlatunk során volt alkalmunk megtapasztalni, hogy milyen nagy szükség van a külföldön élő magyar gyerekek anyanyelvvel való megismertetésére, az anyanyelven történő oktatásra, Magyarország bemutatására. Hiszen a külhonban cseperedő gyerekeknél legnagyobb problémát a magyar nyelv széleskörű alkalmazásának hiánya, valamint a magyar nyelven történő tanulási lehetőségek szűkösebb mértéke jelenti. Emiatt nehézségekbe ütközhetnek a saját anyanyelvük használata során, mivel az idegen nyelven megszerzett tudásukkal nem egyforma mértékben gyarapodnak a magyar nyelvi és magyar nyelvű ismereteik.

Azok figyelmébe szeretnénk ajánlani programjainkat, akik a nehézségek ellenére is célul tűzték ki, hogy az életkorukhoz mérten megfelelő szinten szeretnék tartani, és tovább kívánják fejleszteni a magyar anyanyelvi tudásukat, a magyar nyelvű tudományos ismereteiket.

Segítünk a tanulóknak anyanyelvük megőrzésében

Segítünk a tanulóknak az anyanyelvük megőrzésében

A velünk tanulóknak lehetőségük van a folyamatos nyelvtanulásra és a nyelvtudás fejlesztésre, a céljaik megvalósulásához legmegfelelőbb tanmeneteken keresztül.

Új ismeretek szerzése magyar nyelven

Egy jó lehetőség

új ismeretek szerzésére

Hétről hétre érdekes témájú leckék feldolgozásával, nemcsak magyar nyelvi, hanem az általános műveltséget bővítő ismeretekkel is gyarapodnak tanulóink.

Tanulás online, határok nélkül

Tanulás online,

határok nélkül

A diákok bárhonnan a világból, egyénre szabható időbeosztás szerint, a legkényelmesebb módon érhetik el tanárainkat és a választott tantárgyakat.

TANÍTÁSI PROGRAMOK

KOMPLEX ISKOLAI OKTATÁSI PROGRAM

Komplex iskolai otatási program

FAKULTATÍV RENDSZERŰ OKTATÁSI PROGRAM

Fakultatív rendszerű oktatási program

PROJEKT ORIENTÁLT OKTATÁSI PROGRAM

Projekt orientát oktatási program

KOMPLEX  ÓVODAI TEVÉKENYSÉGEK GYŰJTEMÉNYE

Komplex óvodai tevékenységek gyűjtemnye

TANÁRAINK

„Szeretet nélkül terméketlen a tudomány! Csak a szeretet segítségével tudjuk felfedezni a megismert dolgok rejtett értékét. A tudás szeretet nélkül sohasem hatol be a lét rejtett titkaiba.”

(Thomas Merton)


Tanáraink végzett pedagógusok, a külhonban élő gyerekek körében több éves oktatói tapasztalattal rendelkeznek. Így nemcsak a tudást birtokolják, hanem változatos, innovatív, tanulóbarát módszerek segítségével át is tudják adni tudásukat. Célunk, hogy minden tanítványunkat a saját képességei szerint, alkalmazható tudással gazdagítsuk.

Online Magyaro Oktatás oktatók

Szóráth Brigitta

földrajz-történelem szakos tanár

Gyerekkori álmom vált valóra, amikor 2010-ben Szombathelyen elvégeztem a főiskolát, és pedagógussá váltam. Az élet azonban úgy hozta, hogy néhány hónapra rá Írországban költöztem, s azóta is itt élek egyre növekvő családommal. 2013 óta foglalkozom külföldön élő, magyar anyanyelvű gyerekek tanításával, 2014 óta online is. 

Hatalmas örömet jelent számomra, hogy azzal foglalkozhatok, ami a legjobban érdekel: pedagógiával, gyerekekkel.

Az oktatási szervezet vezetőjeként mások igényeinek és elképzeléseinek megismerése rendkívül fontos számomra, hiszen ezek hiányában nem lenne lehetőségem a gyermekek, valamint szüleik számára a legkiválóbb programot biztosítani.

Fontosnak tartom, hogy egymást segítő, elfogadó és támogató légkör alakuljon ki az órákon. A tanítás során arra törekszem, hogy a diákok meglássák a tanulás, a különféle tantárgyak szépségeit, összefüggéseit, alkalmazhatóságát az élet különböző területein. Mindezt érdeklődően, nyitottan, jókedvűen tegyék…

Online Magyar Oktatás oktatók

Reczetárné Saáry Tímea

angol nyelv és irodalom, kommunikáció

Reczetárné Saáry Tímea vagyok, három csodálatos gyermek édesanyja. A gyerekekkel való interakció már fiatal koromban is nagy örömet jelentett számomra, lévén, hogy nagy családból származom. Többek között ezért is választottam hivatásomul, hogy tanár legyek. 2008-ban végeztem kitűnő eredménnyel a Kodolányi János Főiskolán angol nyelv és irodalom- kommunikáció szakon. 

Családommal 2008-ban Írországot választottuk új otthonunknak, ahol 2012-ben megalapítottam és azóta is vezetem a hétvégenként működő Kerry Magyar Iskolát. Tanárként is aktívan részt veszek a gyerekek oktatásában. Tantárgyaim: magyar nyelvtan és irodalom.

Célom, hogy családias, kellemes környezetben minél szélesebb körű, alapos tudást adjak át a gyerekeknek, hogy nyitott szívű és gondolkodású, érdeklődő gyerekek kerüljenek ki a kezeim alól. Fontos számomra, hogy Magyarország szellemi értékeivel külföldön élő gyerekek is hasonló módon megismerkedhessenek, mintha ezt egy magyarországi oktatási intézményben tennék.

online tanulás

Hogyan tanulhatsz velünk?

Ha úgy érzed szívesen tanulnál velünk, ismerkedj meg az online tanulás kereteivel!

oktatási_programok.png

Mit tanulhatsz velünk?

Ha úgy gondolod az online tanulás neked való, fedezd fel  kínálatunkat!

kapcsolat.png

Kérdésed van?

Ha további kérdésed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba!

bottom of page