top of page

Hogyan működik az online oktatás?

Hogy milyen is az online oktatás? Ez a tanulótól függ, hiszen a személyre szabott tanulás éppen olyan - személyes. A programjainkban résztvevők kiváló minőségű, személyre szabott oktatásban részesülnek az interneten az év bármely szakában.  A tanulás bármely életkorban elkezdhető, hiszen a tantervek kialakítását a tanulók igényeihez és lehetőségeihez igazodva végezzük el. A tananyagok feldolgozását a tanuló magyar tudásának megfelelő szintű és formájú feladatokkal, az életkorral összehangolt szintű ismeretek keretében végezzük. 

ONLINE

TANULÁS

online oktatás

Az e-learning keretében megvalósuló internetes távoktatás a résztvevők számára biztosítja a tanulás rugalmasságát időben és földrajzi térben egyaránt. Az oktatás ebben a formában, a tanárok ….

MAGYAR NYELV TANULÁSA

A magyar nyelv tanulása

Az idegen országban élő diákok tanítása során fellépő speciális fejlesztési követelmények ismeretében szervezetünk nem törekszik a Magyarországon jelenleg érvényben lévő tantervek ….

ONLINE MAGÁNTANÁROK

Online magántanárok

Tanáraink mind a személyes, mind pedig az online oktatás területén szerzett több éves tapasztalattal rendelkező pedagógusok, akik arra törekszenek, hogy a különleges igényekhez alkalmazkodva ….

TANÍTÁS A GYAKORLATBAN

Tanítás a gyakorlatban

Az iskolai tanítás során nagy figyelmet szentelünk a beszédkészség fejlesztésére, így az egyes tananyagok a tanár és a tanuló közötti párbeszéd során kerülnek ….

oktatási_programok.png

Mit tanulhatsz velünk?

Ha úgy gondolod az online tanulás neked való, fedezd fel  kínálatunkat!

kapcsolat.png

Kérdésed van?

Ha további kérdésed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba!

bemutatkozunk.png

Mivel foglalkozunk?

Ha szeretnéd megismerni a munkánkat, tekintsd meg bemutatkozó oldalunkat!

bottom of page